TOYOTA GR MEET #1

20.11.2021

Téměř 30 sportovních Toyot na jednom místě. První Toyota GR Meet vyšel doslova skvěle. Dopolední jízdy na mokré trati plné přetáčivých smyků doplnilo suché odpoledne s ideální teplotou pro rychlá kola. K tomu přátelská atmosféra v boxech a chutné jídlo. Takto si představujeme ideální den na závodním okruhu.

Neradi používáme slovo sraz. Naše akce jsou hlavně o ježdění a reálné okruhové zábavě. Proč ji ale nespojit se skvělou atmosférou v boxech při chlazení auta nebo dobrým jídlem během polední pauzy? Z vlastní zkušenosti také moc dobře víme, jak je užitečné sdílet zážitky a znalosti s majiteli podobných nebo stejných aut.

Proč právě Toyota? Hned z několika důvodů. Sportovní auta od Toyoty patří k naším nejoblíbenějším. Počínaje lehkou hravou zadokolkou GT86, přes velmi rychlý hothatch GR Yaris po vydařené gétéčko GR Supra. To je aktuální nabídka, kterou doplňuje celá řada ikonických modelů z předchozích let a brzy ji rozšíří další zajímavé sportovní modely. Všechna auta navíc fungují tak, jak jejich image slibuje. Vyvíjí je lidé, kteří auta milují a umějí je řídit a v neposlední řadě si je kupují nadšení řidiči, kteří vědí proč.

Ta nejlepší auta od Toyoty a skvělá parta lidí!

Spojením těchto všech ingrediencí vznikla myšlenka na setkání majitelů sportovních vozů Toyota. Samozřejmě jsme rádi přizvali také majitele dvojčete Subaru BRZ a nebo spřátelených Lexusů. A aby se nikdo nenudil, připravili jsme hned několik zajímavostí včetně skvělých burgerů. Pokud s námi na závodní okruhy jezdíte pravidelně, jistě stylový foodtruck od Circus Burger znáte z celodenních akcí například v Sosnové.

Toyota GR Meet #1 zpestřili ještě kluci z JEDETOSHOP, kteří se několik let věnují prodeji performance doplňků nejen pro japonská sportovní auta, sami závodí a většinu úprav mají reálně otestováno na vlastních autech. Nechybělo ani oficiální zastoupení výfukových systémů Remus a nezapomněli jsme ani na módní box plný oblečení od DailyDriver.

Výborné jídlo a doprovodný program.

K dispozici byla pro všechny účastníky oficiální časomíra. Nejrychlejší kolo 1:55 zajel Jagy z JEDETOSHOP ve svém lehce upraveném GR Yarisu. Nechyběly ani naše oblíbené taxi jízdy v GR Supře a GR Yarisu. Kdo se prvního Toyota GR Meet nestihl účastnit, nevadí. Na pokračování už se pracuje. 😊

Podívejte se na výběr fotek v galerii níže. Celý fotoreport najdete na našem Facebooku.